Onderhoudsafspraak maken Videogesprek aanvragen Offerte caravan aanvragen

Travel Vision dakschotels

De Travel Vision TVA schotelantennes zijn de meest stabiele en robuuste schotelantennes in zijn soort. Dit in combinatie met het geringe gewicht en een lage opbouwhoogte maakt dit de juiste keus voor opbouw op uw caravan of camper. Door gebruik van duurzame en hoogwaardige materialen zijn jarenlang onderhoudsvrij. Alle schotel s zijn voorzien van de laatste technieken zodat u elke zender in HD-kwaliteit ontvangt.

Eenvoudige bediening
De TVA schotelantennes beschikken over een automatische zoekfunctie. Hierdoor kunt u de schotel eenvoudig bedienen met de afstandbediening van uw receiver of televisie. De schotel zoekt naar de juiste satelliet voor die zender, zonder dat u iets hoeft te doen.

Updaten
De Travel Vision TVA schotelantennes zijn gemakkelijk te updaten met de nieuwste software. Met behulp van twee lege USB-sticks kunt u de software van de website van Travel Vision afhalen en plaatsen op uw TVA schotelantenne.

Bereik
Mocht u gebruik maken van Canal Digitaal als provider dan adviseren wij een Travel Vision TVA 80. Deze heeft bereik tot Zuid-Spanje. Mocht u JOYNE als provider hebben dan kunt u het doen met een Travel Vision TVA 60. JOYNE heeft namelijk een groter bereik omdat ze gebruik maken van de Eutelsat satelliet.

Auto Skew
Voor een zo goed mogelijk ontvangst in Zuid-Spanje en Portugal is het noodzakelijk om de LNB iets om zijn as te draaien. Bij de TVA 80 modellen gebeurd dit automatisch. Het systeem herkent naar welke positie de LNB moet worden gedraaid en stelt deze automatisch in door zijn ingebouwde motor.

Twin LNB
De TVA 80 modellen beschikken over een Twin LNB. Hiermee kan een tweede receiver, of TV met CI-module, aangesloten worden. Zodoende kunt u op twee plaatsen in de caravan televisie kijken, of in de voortent en in de caravan.

Smart Search
De TVA 80 premium zijn voorzien van Smart Search. Dit zorgt voor een extra snelle zoektijd naar de satelliet. Door integratie van een GPS-meter, kompas en hellingsmeter weet de antenne exact zijn positie ten opzichte van de satelliet. Met de Smart Search is uw schotelantenne voorzien van de meeste geavanceerde technologie.


Wat zijn de verschillen tussen de verschillende TVA modellen:

Technische specificaties:
– Geschikt voor HD satelliet ontvangers
– Gewicht +/- 14kg
– 2 jaar garantie

Prijs TVA 65 incl. startpakket € 2.195,-
Prijs TVA 65 incl. Travel Vision pakket €2.650,-

Prijs TVA 80 incl. startpakket €2.495,-
Prijs TVA 80 incl. Travel Vision pakket €2.950,-

Prijs TVA 80 Premium incl. startpakket €2.695,-
Prijs TVA 80 Premium incl. Travel Vision pakket €3.150,-


Startpakket

Bij het startpakket leveren wij de TVA schotelantenne inclusief receiver, montage en uitleg bij de levering. U dient bij dit pakket zelf voor een televisie te zorgen. Bij de uitleg laten wij zien hoe de schotelantenne werkt.


Travel Vision pakket
Bij het Travel Vision pakket leveren wij de TVA schotelantenne inclusief montage, Travel Vision televisie, CI-module voor Canal Digitaal of JOYNE en uitgebreide uitleg. De CI-module steekt u in de zijkant van de televisie. Deze module vervangt de receiver. Bij de uitleg laten wij u zien hoe de schotelantenne werkt.


Bestelling plaatsenOfferte aanvragen

Brochure aanvragen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Bel ons op 0183-358080 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Melvin, Ron en Bas