Caravan Centrum Meerkerk

Onderhoudsafspraak maken Showroombezoek inplannen Offerte caravan aanvragen

Avento specialist

282_400_90_0__avento_specialist_logoBeste Avento gebruikers, liefhebbers en belangstellenden,

Zoals u uit de media heeft vernomen is de producent van AVENTO caravans gestopt met het produceren van de mooie AVENTO caravan. Vanaf 2000 is het product geproduceerd bij Kip caravans in Hoogeveen.

De nieuwe eigenaren van Kip hebben hier een weloverwogen besluit in genomen. Helaas voor ons als dealer en voor u als bezitter is hiermee dan ook een einde gekomen aan een mooi tijdperk van Nieuwe Avento caravans. De eerste Avento caravans zijn in 1964 geproduceerd in Meerkerk, waar ook de roots van Avento liggen. Natuurlijk zijn er nog wel een aantal gebruikte caravans aan te schaffen. Zo kunt u blijven genieten van dit unieke product. Voor de gebruikers die onderdelen nodig hebben zullen wij proberen u zo veel mogelijk te helpen. Ook is het vervelend dat u schade zou krijgen aan uw caravan. Deze kunnen wij met al onze ervaring probleemloos verhelpen. Voor onderhoud van uw Avento bent u dan ook van harte welkom is onze gespecialiseerde werkplaats. Wij zullen alle ervaringen die wij vanaf de beginjaren hebben, gebruiken om u te helpen.

Caravan Centrum Meerkerk is dan ook de AVENTO SPECIALIST. Als u vragen of opmerkingen heeft, of u wilt een afspraak maken voor de werkplaats, voor onderhoud of schade of het monteren van nieuwe accessoires, zoals movers, kunt u bellen of mailen. Bel: 0347-760880 of mail info@caravancentrummeerkerk.nl. U bent van harte welkom bij Caravan Centrum Meerkerk.

Caravan Centrum Meerkerk heeft ook alle brochures van Avento van 1976 t/m 2010 online gezet. En op onze site kunt u ook alle omloopmaten vinden van Avento’s.

Met vriendelijke groet,
Caravan Centrum Meerkerk
Harrie Krul