Onderhoudsafspraak maken Videogesprek aanvragen Offerte caravan aanvragen

Onze historie

282_400_90_0__pict0078Het bedrijf Caravan Centrum Meerkerk is ontstaan vanuit de fabriek van Avento Caravans te Meerkerk. Opgericht in 1964 door de familie van der Hagen. In 1989 zijn de nieuwe productieruimtes en de nieuwe showroom geplaatst. Een uitbreiding die in de huidige vorm nog steeds bestaat. In het jaar 2000 is de productie van Avento Caravans verhuisd naar Kip Caravans in Hoogeveen.

In Meerkerk zijn wij als dealer door gegaan met natuurlijk Avento. Daarbij hebben wij de merken Kip, Chateau, Home Car en Delta verkocht. De fabrieken in Hoogeveen en België waren eigendom van één holding. Toen eind 2007 bekend werd dat de holding geen bestaansrecht meer had moesten wij zelfstandig verder.

Vanaf 1 februari 2008 zijn wij als Caravan Centrum Meerkerk zelfstandig door gegaan met als huidige directeur/eigenaar Harrie Krul. Met de vele ervaring van Harrie Krul en de grote vakkennis en vakmanschap van het personeel was dit een duidelijke stap naar de toekomst. De toekomst die er is voor verkoop van nieuwe en gebruikte caravans. Natuurlijk zijn ook onderhoud en de schadereparaties belangrijk. In de werkplaats kunnen de goed opgeleide vakmensen met veel ervaring uw caravan repareren en onderhouden.  Naast de verkoop van caravans en de werkplaats is het belangrijk dat u ook campingartikelen bij ons aan kunt schaffen. Veel ervaring is er met het monteren van movers, schotelantennes, airco’s en levellersystemen, maar natuurlijk ook serviceluiken, grote dakluiken etc. De ruime campingshop is voorzien van alle artikelen die het kamperen aangenaam maken. Veel is er te zien in onze webshop.

282_400_90_0__pand_caravan_centrum_meerkerkIn 2010 maakte Kip bekend te stoppen met de productie van Avento caravans. Caravan Centrum Meerkerk heeft toen gekozen om ook te stoppen met het dealerschap van Kip. Wel hebben wij Kip en Avento in onderhoud. Wij noemen ons nu de AVENTO SPECIALIST. Vanwege de jarenlange ervaring kunnen wij zeggen dat wij alles van de Avento caravans kunnen repareren.

Op dit moment verkopen wij nieuwe caravans van de merken Fendt, Knaus en Weinsberg.

Ook verkopen wij voortenten van de merken Dorema, Starcamp, Isabella, Ventura en Unico. U kunt uw voortent helemaal zelf samenstellen op onze unieke website: www.voortentenspecialist.nl