Caravan Centrum Meerkerk

Onderhoudsafspraak maken Showroombezoek inplannen Offerte caravan aanvragen

Onze historie

282_400_90_0__pict0078Het Caravan Centrum Meerkerk vindt zijn oorsprong in de fabriek van Avento Caravans te Meerkerk, opgericht in 1964 door de familie Van der Hagen. In 1989 werden nieuwe productieruimtes en een showroom toegevoegd, wat nog steeds de kern van ons bedrijf vormt. In 2000 verhuisde de productie van Avento Caravans naar Kip Caravans in Hoogeveen.

Als dealer in Meerkerk zijn we blijven werken met het merk Avento, en daarnaast hebben we ook merken als Kip, Chateau, Home Car en Delta verkocht. De fabrieken in Hoogeveen en België behoorden tot één holding. Toen deze holding eind 2007 haar bestaansrecht verloor, moesten we zelfstandig verder.

Vanaf 1 februari 2008 zijn we als zelfstandig Caravan Centrum Meerkerk verder gegaan, onder leiding van huidig directeur/eigenaar Harrie Krul. Met de uitgebreide ervaring van Harrie Krul en het vakmanschap van ons personeel, hebben we een duidelijke stap richting de toekomst gezet. Deze toekomst omvat de verkoop van nieuwe en gebruikte caravans, evenals belangrijke diensten zoals onderhoud en schadereparaties. Onze goed opgeleide vakmensen met ruime ervaring kunnen uw caravan repareren en onderhouden in onze werkplaats. Naast verkoop en reparatie, bieden we ook een scala aan campingartikelen aan, waaronder movers, schotelantennes, airco’s, levellersystemen, serviceluiken en dakluiken. Onze ruime campingshop voorziet in alles wat kamperen aangenaam maakt, en veel van deze items zijn te vinden op onze webshop.

In 2010 kondigde Kip aan te stoppen met de productie van Avento caravans. Hierdoor besloten we als Caravan Centrum Meerkerk ook te stoppen met het dealerschap van Kip. Niettemin blijven we onderhoud en reparaties uitvoeren voor zowel Kip als Avento caravans. We zijn nu bekend als de AVENTO SPECIALIST en kunnen met onze jarenlange ervaring alles aan Avento caravans repareren.

Tegenwoordig zijn we gevestigd in Vianen, nog steeds onder de vertrouwde naam Caravan Centrum Meerkerk. In december 2022 hebben we de overstap gemaakt naar een gloednieuw pand, met een overzichtelijke showroom en moderne werkplaats. Deze prachtige locatie biedt ons de ideale basis om vol vertrouwen naar de toekomst te kijken. Het eigenaarschap van Caravan Centrum Meerkerk ligt nu in handen van Harrie en Bas Krul.

Op dit moment verkopen we nieuwe caravans van de merken Fendt, Knaus en Weinsberg. Ook bieden we voortenten aan van merken als Dorema, Starcamp, Isabella, Ventura en Unico. Op onze unieke website, www.voortentenspecialist.nl, kunt u uw voortent volledig naar wens samenstellen.