Caravan Centrum Meerkerk

Onderhoudsafspraak maken Showroombezoek inplannen Offerte caravan aanvragen

Travel Vision Mobiel IPTV

Internet en tv kijken in heel Europa

Met Travel Vision mobiel IPTV kunt u in maar liefst veertig Europese landen TV kijken via een mobiele 3G/4G internetverbinding én heeft u overal uw eigen WiFi netwerk. TV kijken via internet is nog nooit zo eenvoudig en betaalbaar geweest!

Hoe werkt het?

Met de krachtige, snelle IPTV router kunt u een specifiek voor de Nederlandse markt samengesteld zenderpakket ontvangen. Deze zenders worden rechtstreeks naar de router uitgezonden, u sluit deze met een HDMI-kabel aan op de tv en met slechts een druk op de knop van de afstandsbediening kunt u televisiekijken.

Op het dak van het voertuig wordt een buitenunit gemonteerd, voorzien van vier krachtige antennes. Deze omni-directionele antennes zoeken continu om zich heen naar het beste signaal en doordat ze op het dak geplaatst zijn heeft u altijd de best mogelijke ontvangst.

Vijf keer minder dataverbruik

TV kijken via mobiel internet verbruikt veel data en is zodoende kostbaar. Eén uur televisiekijken of streamen in HD kwaliteit verbruikt maar liefst 3 GB* per uur. Daarbij komt dat “onbeperkte” data abonnementen in het buitenland niet onbeperkt zijn. Bij het bereiken van de limiet moet extra data moeten worden bijgekocht waardoor de kosten hoger uitvallen.

Met Travel Vision IPTV ligt het dataverbruik voor televisie kijken in HD kwaliteit op slechts 0,6GB per uur, maar liefst 5 keer lager! Hierdoor wordt tv kijken via internet een heel stuk voordeliger.

Uw eigen draadloze WiFi netwerk

Naast tv kijken kunt u de IPTV-router ook (tegelijk) gebruiken om uw eigen draadloze WiFi netwerk te maken. De buitenantennes werken als een WiFi booster en zorgen voor een zeer sterk WiFi signaal in en rond de caravan of camper. Hiermee heeft u altijd de beschikking over uw eigen WiFi netwerk om uw apparaten zoals mobiele telefoon, tablet, laptop en smart TV eenvoudig en veilig verbinden met het internet, net zoals thuis. Op deze manier bent u niet afhankelijk van een zwak WiFi signaal op de camping.

Voordelen Travel Vision Mobiel IPTV

  • TV kijken in HD kwaliteit
  • 5x lager dataverbruik
  • Nederlands zenderpakket
  • Uw eigen WiFi netwerk
  • Overal internet
  • Zeer eenvoudig in gebruik
  • Voordelige databundels
  • Krachtige buitenantennes

De prijs van het Travel Vision mobiel IPTV systeem bedraagt €1.995,-