Caravan Centrum Meerkerk

Onderhoudsafspraak maken Showroombezoek inplannen Offerte caravan aanvragen
VoortentenFestival 2024

VoortentenFestival 2024

21 t/m 24 februari 2024

Scherpe acties op voortenten, luifels en accessoires!

VOORTENTEN MEGASTORE IN MIDDEN NEDERLAND – MAAR LIEFST 26 OPGESTELDE TENTEN IN ONZE SHOWROOM

 

Van 21 tot en met 24 februari 2024 organiseren wij het VoortentenFestival 2024 bij Caravan Centrum Meerkerk en de VoortentenSpecialist!
 
Met maar liefst 26 opgestelde voortenten en luifels in onze showroom, bieden wij u een uitgebreide selectie van de nieuwste voortenten, luifels en accessoires. Ontdek de laatste trends en innovaties op het gebied van kampeeruitrusting en profiteer van scherpe acties tijdens het festival. We kunnen alvast één actie bekend maken: u maakt zelfs kans om de helft van uw voortent aankoopbedrag terug te winnen!*

Of u nu een doorgewinterde kampeerder bent of net begint aan uw avontuur in de wereld van kamperen, het VoortentenFestival is dé gelegenheid om inspiratie op te doen, deskundig advies in te winnen en te profiteren van exclusieve aanbiedingen. Ons enthousiaste team staat klaar om u te begeleiden bij het vinden van de perfecte voortent, luifel of accessoire die aansluit bij uw behoeften en wensen.

Wilt u alvast zelf uw voortent samenstellen? Maak dan gebruik van de voortent configurator op de VoortentenSpecialist.nl.

In onze showroom vindt u voortenten en luifels van de volgende merken: Dorema, Starcamp, Isabella, Unico en Campooz. Kom langs en laat u informeren over alle acties.
 


 

* Actievoorwaarden:
Alle acties zijn alleen geldig tijdens het VoortentenFestival van 21 t/m 24 februari 2024.
 
Actie ‘Win de helft van uw aankoopbedrag terug van een Dorema voortent’
Alle klanten die tijdens het VoortentenFestival een Dorema voortent hebben aangekocht dingen mee naar de prijs. De sluiting van deze actie is zaterdag 24 februari 2024 om 15.30 uur. De bekendmaking van de winnaar van de actie ‘Win de helft van uw aankoopbedrag terug van een Dorema voortent’ vindt plaats op zaterdag 24 februari 2024 om 16.00 uur. De winnaar van de actie krijgt de helft van het aankoopbedrag terug van alleen de voortent, exclusief de optionele accessoires of de upgrade van het frame.


 

Caravan Centrum Meerkerk altijd dichtbij

Caravan Centrum Meerkerk, gevestigd in het hart van Nederland,
in de provincie Utrecht, is uw Dorema, Isabella, Unico en Campooz caravandealer.

Bezoek onze showroom

Caravan Centrum Meerkerk, Vianen, Provincie Utrecht, midden in Nederland

 

Klanten vertellen reviews

95% van onze klanten beveelt ons aan

Klanten vormen de kern van ons bedrijf, en hun tevredenheid staat altijd op de eerste plaats. We zijn er trots op dat maar liefst 95% van onze klanten ons aanbeveelt. Dit is het resultaat van ons voortdurende streven naar uitmuntendheid in producten en diensten.

Bekijk onze reviews