Afspraak maken

Kampa

Wij zijn dealer van het merk Kampa. Er is geen enkele firma op het gebied van voortenten die meer ervaring heeft met lichtgewicht en opblaasbare voortenten dan Kampa. Daarom is Kampa het nummer één merk in lichtgewicht en opblaasbare voortenten in heel Europa.

Uw voortent is een verlengstuk van uw prachtige caravan. U verwacht van uw voortent dezelfde kwaliteit en gebruikersgemak als van uw caravan. U wilt een voortent of luifel die u met plezier neerzet, zonder dat het u al te veel moeite kost. En deze moet genoeg leefruimte bieden. De Kampa voortenten bieden dit allemaal.

Kampa blijft vooruit kijken. Daarom heeft het een zeer brede lijn met voortenten en luifel en blijft men vernieuwen. Daardoor is Kampa zijn concurrent altijd een stapje voor. Kampa neemt na elk seizoen de voortenten en luifels weer onder de loep en past, zo nodig, zijn product aan naar de wensen van de klant. Want stilstaan is achteruitgang.

Alle Kampa voortenten zijn voorzien van een gepolsterde achterafsluiting tussen de voortent en de caravan. Voor extra bescherming kunt u de optionele aandrukstangen mee bestellen. Alle Kampa voortenten zijn voorzien van mooie en sterke materialen. U voelt en merkt hierin het verschil ten op zichten van andere merken. Alle Kampa voortenten worden geleverd met een tochtstrook, verstelbare vastzetlussen, haringen, opzetinstructie en een grote draagtas die vacuüm getrokken kan worden.


Showroommodellen
Op dit moment staan er 3 modellen uitgestald in onze showroom:
– Kampa Rally Air Pro
– Kampa Ace Air Pro
– Kampa Sunshine Air ProKampa brochure 2018
Kampa prijslijst 2018Bestelling plaatsenOfferte aanvragen

Brochure aanvragen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Bel ons op 0183-358080 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Harrie, Dirk-Jan en Ron