g y

Freestyle

Freestyle logo
Caravan Centrum Meerkerk is dealer van het merk Freestyle. Freestyle is een nieuw merk op voortenten en luifel gebied. Het merk komt uit dezelfde fabriek als de_DSF5912 voortenten en luifels van het merk Unico. Het merk is in 2015 gelanceerd en begon met een tweetal luifels. De Freestyle Madrid en de Freestyle Barcelona. Momenteel is de collectie flink uitgebreid.

Waarom kiest u bij een Freestyle voortent of luifel voor Caravan Centrum Meerkerk:
Groen vinkjeWij hebben een uitgebreid assortiment Freestyle uitgestald staan in onze showroom
Groen vinkjeOnze verkopers volgen elk jaar cursussen bij Freestyle/Unico
Groen vinkje U hoeft bij ons geen aanbetaling te voldoen bij de aankoop van een voortent of luifel
Groen vinkje Door ons kleinschalig karakter streven wij naar een persoonlijk contact met onze klanten
Groen vinkje Wij verkopen ook aanverwante artikelen, zoals haringen, scheerlijnen etc.
Groen vinkjeWij zijn een Bovag en Focwa gecertificeerd caravanbedrijf
Groen vinkje Wij zijn uitgeroepen tot Caravanbedrijf van het jaar 2016/2017

Freestyle brochure 2016

PDF iconDownload hier de Freestyle brochure

Bestelling plaatsenOfferte aanvragen

Brochure aanvragen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Bel ons op 0183-358080 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Harrie, Dirk-Jan en Ron