Onderhoudsafspraak maken Videogesprek aanvragen Offerte caravan aanvragen

Dealer Repair

De naam zegt het al: DealerRepair; reparatie van uw schade bij een erkende merkdealer.

Uw caravan of camper is een kostbaar bezit en daar bent u zuinig op. Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar dat maakt u op dat moment niks uit. Gelukkig is een schade te herstellen door vakmensen. Mensen die al jaren in de branche zitten en originele onderdelen gebruiken die vanuit de merkfabrikanten geleverd worden. Dat is de kracht van DealerRepair.

Wij zijn geen autoschadeherstelbedrijf, maar een passioneert caravan- en camperschadeherstelbedrijf. Hierdoor beschikken wij over de laatste technische informatie die de merkfabrikanten aan ons geven.  Daarnaast worden onze schadeherstellers regelmatig geschoold door de merkfabrikanten en leverancier van deze fabrikanten.

Haal en brengservice
Om u zo veel mogelijk te ontzorgen hebben wij bij DealerRepair een haal- en brengservice. U zorgt ervoor dat de caravan op camper voor ons klaar staat en wij nemen hem mee naar ons bedrijf.

Behoud fabrieksgarantie
Door uw caravan of camper aan te bedieden bij een DealerRepair schadehersteller behoudt u uw fabrieksgarantie. Dit komt omdat wij alleen onderdelen gebruiken die door de fabriek zelf geleverd is of door de leverancier van de fabriek.

Wasservice
Nadat wij uw caravan of camperschade hebben herstel zorgen wij ervoor dat deze week netjes aan de buitenzijde gewassen wordt.

Uw voordelen op een rij
 Uw caravan of camper wordt hersteld met behulp van de nieuwste technieken
 U behoudt de fabrieksgaranties
 Hoofdzakelijk gebruik van originele merkonderdelen
 Haal en brengservice (indien gewenst)
 Na herstel wordt u caravan of camper gewassen
 Cadeaubon voor een weekend GRATIS kamperen