Caravan Centrum Meerkerk

Onderhoudsafspraak maken Showroombezoek inplannen Offerte caravan aanvragen
Knaus caravan kopen met korting

Een nieuwe Knaus caravan kopen met korting doet u bij Caravan Centrum Meerkerk. Profiteer van maar liefst €3.000,- voordeel. Kies voor een van de rijk uitgeruste modellen van Knaus. Deze actie is van toepassing op alle Knaus-modellen van het modeljaar 2024 en geldig tot en met 30 juni 2024.

Ontdek welke Knaus caravans wij direct uit voorraad kunnen leveren en welke binnenkort beschikbaar komen.

In de Showroom
Op Voorraad
Snel Leverbaar

Knaus caravan kopen bij Caravan Centrum Meerkerk

Wilt u meer weten over de Knaus caravans van 2024? Bezoek dan onze showroom en laat ons u helpen bij het vinden van de perfecte nieuwe caravan. U bent van harte welkom om vrijblijvend onze showroom te bezoeken, of maak een afspraak met een van onze verkoopadviseurs via onze showroombezoek planner.

Bezoek onze showroom

Caravan Centrum Meerkerk, Vianen, Provincie Utrecht, midden in Nederland

Knaus Südwind 60 years caravans modellen

Waarom kiezen voor de Knaus caravan 2024?

Op zoek naar een unieke reiservaring? Kies dan voor een Knaus caravan uit 2024. Knaus staat bekend om zijn innovatieve design, hoogwaardige materialen en kwaliteit. U zult genieten van luxe tijdens uw reisavonturen met een Knaus caravan.

• Moderne productie: De ultramoderne productiefaciliteiten in Duitsland en Hongarije implementeren innovatieve technologieën.
  • Bekroonde kwaliteit: KNAUS is meer dan 50 keer bekroond voor de kwaliteit van zijn producten.
  • Ruimte-efficiënt ontwerp: De caravans zijn ontworpen met een focus op ruimte-efficiëntie, zelfs in de compacte modellen.
  • Vooroplopende technologie: Bij Knaus streven ze naar duurzaamheid, met milieuvriendelijke technologieën en materialen voor een lagere impact op het milieu.
  • Betrouwbare service: De producten worden geleverd met een 10-jarige waterdichtheidsgarantie en zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen.
Klanten vertellen reviews

95% van onze klanten beveelt ons aan

Klanten vormen de kern van ons bedrijf, en hun tevredenheid staat altijd op de eerste plaats. We zijn er trots op dat maar liefst 95% van onze klanten ons aanbeveelt. Dit is het resultaat van ons voortdurende streven naar uitmuntendheid in producten en diensten.

Bekijk onze reviews