Jubileumacties

Caravan Centrum Meerkerk bestaat in 2020 precies 20 jaar. Daarnaast kunt u al 55 jaar in Meerkerk terecht voor nieuwe caravans. Dus het is tijd voor een feestje!
Wij hebben bij al op merken een jubileumaanbieding gemaakt, want wij kunnen dit niet ongemerkt voorbij laten gaan. Hieronder ziet u onze acties per merk.

Koop nu een nieuwe Knaus Sport Silver Selection of een Knaus Sudwind en u kunt ons jubileum pakket erbij nemen. In dit pakket zit:
– Vloerverwarming (t.w.v. 523,-)
– Active Line bekleding (t.w.v. 335,-)
– Niveaumeter voor de verswatertank (t.w.v. 168,-)
– Gas-buitenaansluiting (215,-)
Dit pakket kost normaal 1.241,- maar tijdens ons jubileum slechts 400,-!

Koop nu een nieuwe Fendt Saphir, Bianco of Bianco Activ en u kunt ons jubileum pakket erbij nemen. In dit pakket zit:
– ALKO Aluminium velgen (t.w.v. 590,-)
– Reservewiel (t.w.v. 290,-)
– Buitenstopcontact 220V+TV (t.w.v. 260,-)
– Gas-buitenaansluiting (275,-)
Dit pakket kost normaal 1.415,- maar tijdens ons jubileum slechts 500,-!

Of koop nu een nieuwe Fendt Tendenza of Opal en u kunt ons jubileum pakket erbij nemen. In dit pakket zit:
– Elektrische element voor COMBI-kachel (t.w.v. 600,-)
– Reservewiel (t.w.v. 290,-)
– Buitenstopcontact 220V+TV (t.w.v. 260,-)
– Gas-buitenaansluiting (275,-)
Dit pakket kost normaal 1.425,- maar tijdens ons jubileum slechts 500,-!

Koop nu een nieuwe Weinsberg CaraOne of CaraTwo en u krijg 500,- korting op een mover, voortent of Thule cassetteluifel.

Koop nu een nieuwe Adria Action, Aviva, Altea of Adora en u krijg 500,- korting op een mover, voortent of Thule cassetteluifel.