Onderhoudsafspraak maken Showroombezoek inplannen Offerte caravan aanvragen

Mover actie bij aanschaf Knaus of Fendt caravan

Exclusieve aanbieding bij aanschaf van een Knaus of Fendt caravan!

Volautomatische Enduro Mover EM303A+ voor slechts €995,-

Bij aankoop van een Knaus of Fendt Caravan uit modeljaar 2023 kunt u nu de volautomatische Enduro Mover EM303A+ aanschaffen voor slechts €995,-, een voordeel van €1195,-! De mover is voorzien van een Lithium LI1220 accu* is speciaal ontworpen om uw kampeerervaring gemakkelijker te maken en wordt volledig gemonteerd geleverd.

Met de Enduro Mover EM303A+ hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over het moeizaam manoeuvreren van uw caravan op de camping. Met een druk op de knop brengt deze volautomatische mover uw Knaus of Fendt Caravan naar de gewenste locatie. Het gemak en comfort zijn ongeëvenaard!

Wacht niet langer en maak uw kampeeravonturen nog aangenamer met de Enduro Mover EM303A+. Neem vandaag nog contact op met onze verkoopadviseurs om uw Knaus of Fendt Caravan uit modeljaar 2023 te reserveren en de volautomatische Enduro Mover EM303A+ toe te voegen voor slechts €995,-.

* Let op: Deze exclusieve aanbieding is beperkt geldig en alleen geldig bij aankoop van een Knaus of Fendt Caravan uit modeljaar 2023. Het type mover en accu is afhankelijk van het totaalgewicht van de caravan. Neem contact op met onze verkoopadviseurs voor meer informatie.