g y

Alden schotel – inruilactie

Alden schotelantenne inruilactie
Mocht u in het bezit zijn van een Alden volautomatische schotelantenne op uw caravan of camper,
dan moeten wij de laatste jaren concluderen er wat moeilijkheden zijn om de satelliet te vinden.
Hiervoor moeten er diverse updates gedaan worden op het zoekdeel van de Alden schotelantenne.
Sommige van u hebben dit al diverse malen moeten laten doen. Dit gebeurd nadat Canal Digitaal wijzigingen heeft aangebracht in ontvangst van de satelliet.
In toekomst kan ons niemand garanderen hoe vaak en wanneer deze updates gedaan moeten worden. Helaas is het niet anders. Wij kunnen u een van Alden een SSC stuurmodule leveren, maar ook daarna moeten de updates gedaan worden en is het onduidelijk of dan de SSC module opgestuurd zou moeten worden. Deze module heeft een gemonteerde prijs van circa € 520.-.

Om deze problemen op te lossen hebben wij samen met de leverancier van Travel Vision een aanbieding gemaakt voor het vervangen van de Alden schotel voor een Travel Vision volautomatische schotel. Travel Vision is een Nederlandse schotelantenneleverancier voor de caravan/camper branche. Het voordeel van Travel Vision is de korte lijnen bij vragen of opmerkingen of problemen. Daarnaast kan, door middel van een USB-stick, de update gedaan worden als er iets wijzigt bij de software leverancier zoals Canal Digitaal. Zowel polarisatie wijzigingen als frequentie wijzigingen kunnen door u op de schotel ge-update worden. De gegevens kunt u downloaden via de site van Travel Vision. Wij willen u daar ook graag bij helpen.
Ook zijn de schotelantennes van Travel Vision geschikt voor Joyne, de nieuwe provider van de zenders die sinds enkele maanden op de Nederlandse markt is. Wij zijn hier op dit moment mee aan het testen.

Om de problemen van het zoeken te verkleinen willen wij u een voorstel doen om de Alden schotel te vervangen voor een Travel Vision schotel. Hiervoor hebben wij een bijdrage van Travel Vision, van Caravan Centrum Meerkerk en van u als gebruiker ingecalculeerd.

Voordelen van Travel Vision Volautomatische schotels:
– Nederlands product
– Update via USB Stick
– Geen kosten voor het updaten
– U krijgt bericht voor het updaten via Travel Vision. (ook de gebruiksaanwijzing hiervoor)

Aankomende kosten bij uw Alden schotel:
*Bij frequentiewijzigingen van Canal Digitaal update kosten (aantal malen per jaar)
*Er zit een max aan het updaten. Daarna moet er een SSC module aangeschaft worden. Prijs € 520.-.
*Na aanschaf SSC module moeten er nog altijd geüpdate worden.
*Na verloop van tijd geen Nederlandse updates meer mogelijk.

Aanbiedingen vervangen schotelantenne

Aanbieding 1:
– Travel Vision Volautomaat 65 cm (zie footprint voor bereik)
– Type schotel Travel Vision TVA 65

Normale prijs Travel Vision TVA 65: €2.195,-
Aanbieding met inruil van Alden schotelantenne € 1.150.-

Aanbieding 2:
– Travel Vison Volautomaat 80 cm (zie footprint voor bereik)
– Type schotel Travel Vision TVA 80

Normale prijs Travel Vision TVA 80: €2.495,-
Aanbieding met inruil van Alden schotelantenne € 1.400.-

Televisie aanbieding: (niet noodzakelijk, wel bij Joyne abonnement)
Travel Vision Colibri LED TV – 22 inch  € 475,-
– Inclusief gratis CI module
– Geen receiver nodig, omdat er een CI-module in gaat

Voordelen televisie:
– Minder bedrading.
– De zenders van Canal Digitaal zitten in de software geïnstalleerd.

Heeft u belangstelling voor deze aanbieding, kunt u op korte termijn contact met ons opnemen. De actie is geldig tot 1 maart 2018. Dit houdt in dat er voor 1 maart een definitieve afspraak gemaakt moet zijn.

Meer informatie:
Bel: 0183-358080