Afspraak maken

y

SMART-Trailer

smart-trailer-caravan

Met het SMART-Trailer-systeem heeft u altijd alle informatie bij de hand om comfortabel en veilig met uw aanhanger of caravan op reis te gaan. Het SMART-Trailer-systeem is een modulair systeem. Een kleine, lichte E-Connect functioneert als het centrum van het systeem. De E-Connect weegt minder dan een kilo, en wordt vast geïnstalleerd in uw caravan of aanhanger. De E-Connect wordt via Bluetooth verbonden aan uw smartphone of tablet. Via de SMART-Trailer-app kunt u vervolgens de informatie zien die via informatie-modules worden toegevoegd. De modulaire opzet van het systeem maakt het mogelijk telkens nieuwe technieken en oplossingen aan te bieden, via één centrale E-Connect en app. De technologie van het SMART-Trailer sysoverzichtsafbeelding-smart-trailerteem komt voort uit onderzoek bij de TU Delft.

Wat doet een SMART-Trailer?
Met een SMART-Trailer-systeem verbindt u met gemak uw telefoon of tablet aan uw caravan of aanhanger. Door de modulaire opzet van het SMART-Trailer-systeem wordt u direct geïnformeerd over bijvoorbeeld de bandenspanning of de waterpas.

De eerste sensor die beschikbaar komt is de Waterpas-module. Met deze sensor kunt u vanuit uw auto al zien of uw caravan waterpas staat. Daarnaast is er een handig stappenplan in de app geïntegreerd, zodat u ook bij het neerdraaien van de caravansteunen uw zorgvuldige gemanoeuvreer niet teniet zal doen.

De volgende module die beschikbaar komt is de Kogeldruk-module. Hiermee kunt u gemakkelijk en nauwkeurig de kogeldruk van uw caravan of aanhanger aflezen. Andere modules die in de toekomst beschikbaar komen zijn bijvoorbeeld de bandenspanning, kilometerteller en de thermometer.

Waarom een SMART-Trailer?
Met een SMART-Trailer-systeem vergroot u het comfort van uw reis met uw caravan of aanhanger. Daarnaast zorgt een SMART-Trailer voor een veiligere reis. Met een SMART-Trailer bent u via uw telefoon altijd op de hoogte van de status van uw caravan of aanhanger. Het SMART-Trailer systeem kan geïnstalleerd worden door uw eigen onderhoudsmonteur en is zeer eenvoudig in gebruik.


Prijzen
E-Connect hoofdmodule €119,95

Opties
E-Level (waterpas) €59,95
E-Mountain (hellingshoek -en hoogtemeter) €29,95
E-Pressure (bandenspanningsmeter) €99,95
E-Volt (spanningsmeter voor accu) €39,95
E-Charge (acculader) Nog niet beschikbaar
E-Temprature (tempratuurmeter) €39,95
E-switch (bekijk of uw dakluik/deur open staat) €59,95

U kunt dit systeem zelf monteren, of door ons laten monteren. De montageprijs is afhankelijk van welke modules u kiest.

U bepaalt zelf welke opties u kies. De E-Connect hoofdmodule is wel verplicht, zonder deze module werkt het systeem niet

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Bel ons op 0183-358080 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Melvin, Ron en Bas